Waar staan wij voor?

 

Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) werd in 2015 opgericht. De vereniging richtte zich hoofdzakelijk op winkeliers in de Kerkstraat en Brugstraat van Nederweert. Inmiddels is OVN uitgegroeid tot een belangenvereniging met leden uit alle kernen, uit diverse branches in het groot-, midden- en kleinbedrijf. OVN borduurt voort op vorige ondernemersverenigingen, omdat men toen – en nog steeds – overtuigd is van de kracht van verbinden.

OVN organiseert meerdere activiteiten in en om het centrum van Nederweert. Deze activiteiten zijn gericht op alle leeftijden, voor inwoners van Nederweert of bezoekers uit de regio. Leden uit alle kernen kunnen meedoen aan deze activiteiten. OVN heeft regelmatig overleg met de gemeente Nederweert en andere verenigingen en organisaties vanuit de gezamenlijke belangen van al haar leden.

OVN houdt leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen in en rondom het centrum van Nederweert. Het OVN treedt op als belangenbehartiger van haar leden.

Ontdek Nederweert

Om het aanbod aan bedrijven en winkels voor iedereen die woont, werkt en winkelt in de gemeente Nederweert gemakkelijker vindbaar te maken, is er de website ‘Ontdek Nederweert’. Deze website is continu in ontwikkeling. Daar kunt u aan bijdragen! Ieder lid van OVN kan met hoge korting worden vermeld op deze site, inclusief een toelichting op het product- of dienstenaanbod. Met z’n allen maken we #OntdekNederweert compleet! Via het socialmediakanaal van #OntdekNederweert ontvangt u aanvullend actuele informatie.

Voor alle ondernemers

Ook (eu)regionaal, landelijk en internationaal opererende bedrijven die zich hebben gevestigd op een bedrijventerrein in de gemeente Nederweert profiteren van lidmaatschap van OVN. Voor bedrijven die niet lokaal zakendoen, is een lidmaatschap van OVN ook zinvol. U bent direct betrokken bij lokale besluitvorming. Er ontstaat binding met de bedrijven op de locatie waar uw onderneming is gevestigd. En er ontstaat betrokkenheid bij het woon- en werkklimaat van uw werknemers.

Word lid en geniet ook van de voordelen

Lid worden Contributies bekijken