Wat doet OVN?

Gesprekspartner gemeente Nederweert

OVN is de belangrijkste gesprekspartner voor de gemeente Nederweert als het gaat om ondernemersbelangen. OVN fungeert hierbij ook als sparringpartner. Die rol kan OVN vervullen, omdat de vereniging breed georiënteerd is én het lidmaatschap openstaat voor iedere bestaande of nieuwe ondernemer in de gemeente Nederweert.

Organisator van dialoogavonden- en informatiebijeenkomsten

OVN wil ondernemers met elkaar verbinden. Daarom organiseert OVN enkele malen per jaar dialoogavonden en informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden vaak gekoppeld aan een bedrijfsbezoek of een inhoudelijk thema, bijvoorbeeld fiscale wijzigingen voor het aankomende kalenderjaar. Zo wordt kan het nuttige met het aangename verenigd en kunnen contacten met collega-ondernemers worden gelegd en onderhouden.

Organisator van activiteiten

OVN organiseert diverse activiteiten, zoals de jaarlijkse braderie, koopzondagen of thema-avonden, in en om het centrum van Nederweert. Hieraan kunnen alle leden van OVN deelnemen en het zet Nederweert op de kaart als prettige plek om te ondernemen, te shoppen, van de horeca te genieten of op andere manieren te recreëren.

Gesprekspartner brancheverenigingen

OVN staat in nauw contact met andere branche- en ondernemersverenigingen. Zo onderhouden we een goed beeld wat er speelt in het bedrijfsleven en kunnen wij ons inzetten voor het totale ondernemingsklimaat in de gemeente Nederweert.