De Nederweerter Waardecheque

De cheques vertegenwoordigen een waarde van € 10,00 of € 5,00. Zo kun je zelf het te besteden bedrag bepalen.  Ze worden aangeboden in een mooie verpakking, wat het extra leuk maakt om te geven of te krijgen.  Een leuk cadeau voor elke beurs!

De cheque is bij (bijna) alle winkels en horecagelegenheden in de gemeente Nederweert in te wisselen. Je koopt ze bij de Bruna, op de Lambertushof. Heb je een grote bestelling, dan kan dit altijd rechtstreeks via de Ondernemersvereniging geregeld worden (mail naar penningmeester@ovnederweert.nl).

Hoe werkt het?

Een bijzonder initiatief van OVN is de Nederweerter waardecheque, verkrijgbaar bij Bruna in Nederweert. Deze cheque is populair bij werkgevers als cadeaubon voor hun medewerkers, maar ook particulieren kopen de cheques als geschenk voor bijzondere gelegenheden. Alle winkeliers in Nederweert kunnen deze cheques innemen. Als lid van OVN betaal je een fee van 2,5% over de ingenomen cheques (als tegemoetkoming voor de drukkosten). Niet-leden betalen 7,5%. De ingenomen bonnen kun je met een factuur inleveren bij de penningmeester van OVN. Momenteel is dit Micheline Pleunis (Pleunis Mode, Brugstraat 21, Nederweert). Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar penningmeester@ovnederweert.nl. Je kunt bij de penningmeester ook een deursticker ophalen om aan te geven dat je de waardecheque accepteert.