Nieuwe werkgroep: Samen delen we lief en leed

Er wordt gestart met een werkgroep ‘Lief en Leed’ want iedereen heeft weleens iets te vieren of te betreuren. OVN wil er zijn voor die leden. Als commissielid leg je contact met de leden die iets vieren (jubileum, huwelijk, geboorte, etc.) of iets betreuren (ziekte, overlijden, beëindiging onderneming, etc.). We waarderen het wanneer deze commissie ook nieuwe ondernemers wil verwelkomen in Nederweert, want ook dat is een heuglijk feit. Als de nieuwe ondernemer dat op prijs stelt, ga je er eventueel op bezoek.
Als commissielid vervul je als het ware een representatie- en ambassadeursfunctie die ondernemers en OVN met elkaar verbindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaris@ovnederweert.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *