Spookdorp Nederweert groot succes
 • 2038
 • 5

Spookdorp Nederweert groot succes

Zaterdagmiddag en avond was het gruwelen en griezelen in de straten van het centrum van Nederweert. Al 300 jaar heerst er een vloek over Nederweert die deze avond ongedaan kon worden gemaakt. Maar daar was wel veel durf voor nodig!

Spookdorp Nederweert groot succes

Waarzeggers, kwaadaardige monniken, heksen, kwakzalvers en moordlustige clowns en landlopers zwierven door het dorp. Monniken ontwaakte uit waterputten en de doden stonden op uit hun graf. De tocht ging van dansschool Dansrijck door straatjes van Nederweert waar velen nog nooit geweest waren. Soms leuk maar vaak toch ook wel erg spannend. De kinderen die het amulet en de steentjes terug bij de zigeuners brachten werden ontdaan van de vloek en kunnen vanavond weer rustig gaan slapen.

Met ruim 200 kinderen, de vele papa’s, mama’s en opa’s en oma’s was het gezellig druk in de straten van Nederweert. Veel ondernemers in de Kerkstraat en Brugstraat hadden de etalage al dagen mooi aangekleed waardoor de avond een mooi geheel was. Ook hadden ze leuke interessante of creatieven aanbiedingen en acties. De inzet van het team van Spooktocht.com maakte het een “spookdorp” om trots op te zijn.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

5 COMMENTS

 • Heather Dale
  12 juni 2015, 12:13 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

  • Linda Smith@Heather Dale
   12 juni 2015, 12:15 REPLY

   Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus node etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node suspendisse est velim pellentesque uter justo magna gravida.

 • Anna Shubina
  12 juni 2015, 12:16 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

 • Alex Johnson
  12 juni 2015, 12:16 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

  • Katie Fox@Alex Johnson
   12 juni 2015, 12:18 REPLY

   Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus node etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node suspendisse est velim pellentesque uter justo magna gravida.

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

ARCHIVES

Copyright 2015-2020 · OVNederweert · Ontdek Nederweert · powered by Nederweert24