Koopzondag met Sinterklaassfeer
 • 1859
 • 4

Koopzondag met Sinterklaassfeer

Sinterklaas is het feest van de cadeautjes. Op zondag 22 november hebben de winkeliers van Nederweert hun deuren extra geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt dan ook bij veel deelnemende winkeliers een draai geven aan het rad van fortuin en mooie prijzen winnen.

In het centrum van Nederweert zullen van 13.30 tot 16.30 uur Zwarte Pieten malle dansjes vertonen. Voor de grote en kleine kinderen zijn dansshows op het Lambertushof. Vier Freerunning Pieten zorgen voor extreme toeren met hun acrobatische kunstjes. Ze klimmen, rennen, springen en duikelen door de straten van Nederweert. Deze halsbrekende toeren wil je niet missen! Op een geheime plek kunnen kinderen hun Pietendiploma halen…  maar die moet je natuurlijk wel eerst vinden.

Bovendien zoeken de Pieten naar brave kinderen, want die krijgen natuurlijk wat lekkers. De ouders kunnen zich te goed doen aan de diverse mooie Sint-aanbiedingen in de winkels.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

4 COMMENTS

 • Lian Holden
  12 juni 2015, 12:23 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

 • Debora Hilton
  12 juni 2015, 12:24 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

  • Linda Great@Debora Hilton
   12 juni 2015, 12:24 REPLY

   Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus node etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node suspendisse est velim pellentesque uter justo magna gravida.

 • Anna Shubina
  12 juni 2015, 12:25 REPLY

  Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal.

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

ARCHIVES

Copyright 2015-2020 · OVNederweert · Ontdek Nederweert · powered by Nederweert24