Dag van de BIZ

Beste Leden,

biz dagBedrijven Investeringszones (BIZ) zijn bezig aan een ongekende opmars. In de afgelopen 15 jaar is het aantal werklocaties met een BIZ gegroeid tot 400(!). Niet vreemd, de BIZ brengt als middel voor gebiedsontwikkeling op werklocaties enorme voordelen met zich mee.

CLOK wil jullie graag uitnodigen voor een initiatief dat de kracht van Bedrijveninvesteringszones (BIZ) in heel Nederland zal versterken. Tijdens hét jaarlijkse BIZ-congres: de Dag van de BIZ, zetten we in op het verenigen van alle kennis en kunde, voor succesvolle BIZ’en in Nederland met het Landelijk Platform BIZ.

Ben jij als ondernemer en/of bestuurslid betrokken bij een ondernemersfonds en denken jullie al langer over de mogelijkheden die de BIZ voor jullie werklocatie kan bieden? De Dag van de BIZ biedt een uitgelezen kans op alle ins- en outs mee te krijgen en experts binnen het vakgebied te ontmoeten.

Dag van de BIZ:

Datum: 12 maart 2024
Tijd: 09.30 – 14.00 uur
Locatie: Definitieve locatie volgt spoedig (houd onze website in de gaten), we zullen een keuze maken tussen twee locaties in de binnenstad van 's-Hertogenbosch.

De Dag van de BIZ 2024 markeert het begin van ons gezamenlijke streven om het Landelijk Platform voor de BIZ op te richten. Mocht je interesse hebben in de BIZ is dit hét moment om aan te haken. Het belooft een waardevolle dag te worden, dus reserveer snel je plek!

Samen versterken we de BIZ-gemeenschap in Nederland!

Meld je aan!

Al onze evenementen staan in het teken van kennisdelen, netwerken en verbinden. Wil je sfeerproeven van onze evenementen? Bekijk de aftermovie van de Dag van Economische Zaken 2023!

Met vriendelijke groet,
Het team CLOK Evenementen